Friday, August 19, 2016

Tahun 2016

Eh macam setahun sekali update blog...
Instagram and facebook? tapi takkan sama macam blog..
Who don't love words?words is way better for expressing in many ways..
Kenapa tiba-tiba macam nak rajin update ni?
oh ya i feel sick..
it's almost 2 years pakai braces dan masih dalam proses nak rapatkan gigi and it's hurts sometimes..
sebab tu lah terjaga dari subuh dan bye-bye bed..

oh hai again blog..
iya..
nadia masih lagi nadia yang dulu..
masih lagi gila nescafe
masih lagi gila-gila.
masih lagi sengsara..
hahaha..eh sengsara?being student macam zaman dulu best tapi tak sama macam zaman diploma & degree..i've read a lot..di samping mendapat rabun..eh buku tak salah..diri sendiri yang salah sebab selalu baca ipad dalam gelap..ipad tu sekarang buku ok..yeay jimat tak payah print paper banyak..

oh ya sambung lagi..
nadia yang sekarang masih lagi yang dulu..
cuma..
hello kita semua menuju zaman grown up..come on..
makin besar makin suka benda paling simple..
nak yang plain je..
i love colours but it's depends..

oh ya sekarang dah malu nak pakai lipstik merah menyala untuk casual..
kalau dulu zaman muda-muda (sekarang masih muda bertambah jelita) setiap kali keluar setiap kali itu nak lipstik merah menyala..

tapi sekarang fikir 7 juta kali nak merah sangat dan nude paling safe..
and less is more..
but red is powerful..(for special occasion is a thumbs up)

maka terimalah new touchoup for blog..it's 2016..


many to share onward until then..
have a good day =)

No comments:

Post a Comment